Oleoturisme

OLEOTURISME TORCLUM & TERRA I TAULA

 

 

 

Visita a les oliveres i el molí a càrrec de Jordi Pascual productor d'oli d'oliva verge Extra Torclum, a la Bisbal de Penedès. Durant la visita coneixerem el cultiu de l'olivera i l'elaboració de l'oli. Durant el mes de novembre, quan estem en plena campanya de collita d'olives, podeu veure i participar in situ de la recollida d'olives de manera tradicional.

 

La visita segueix a la premsa de lliure Mas Borràs de Sant Vicenç de Calders. Tot i que actualment ja no s'utilitza per a fer oli, ens servirà per conèixer un patrimoni únic i la evolució d'aquest cultiu i producció mil-lenària al llarg dels anys.

 

S'acompanya amb degustacions d'oli elaborades pels cuiners David Vernet (Restaurant Vell Papiol), Jordi Guillem (Restaurant Lo Mam) i Oriol Rossell (Pastisseria L'Obrador). En acabar es fa un tast una copa de cava.

 

Preu: 8 euros/persona

Preu per grups a partir de 10 persones: 5 euros

 

S'ofereix la possibilitat de combinar-ho amb altres activitats, com per exemple la visita a la Formatgeria Marvall o un altres productors del col-lectiu Terra i Taula. Es pot complementar amb l'opció d'acabar la jornada amb un dinar als restaurants del col-lectiu.

Venta de proximitat Terra i taula Taula MediterrÓnia

Vull subscriure'm a la Newsletter >

Enviar
Facebook Twitter Instagram
Plaça Pau Casals, 5
43717 La Bisbal del Penedès (Tarragona)
Tel. 615 602582 Jordi | 620 148362 Ester