Tornem molt i molt satisfets de la nostra estada a Fira Orígens 2019. Hem sentit una molt bona acollida per part dels assistents a la fira, hem viscut grans moments a l’aula tast i estem molt orgullosos d’haver estat triats per rebre el Premi accèssit al Millor estand d’aquesta edició.

Fira Origens 2019

5 cèntims sobre el nostre estand

Si hem de resumir-ho en dues paraules, ho tenim fàcil: reciclable i sostenible. Ja fa més de 10 anys que vàrem voler triar un estand que complís aquestes dues premisses que, a Torclum, ens acompanyen sempre en el nostre dia a dia.

Així doncs, aquest estand de cartró va ser una elecció clara i ha estat present ja a un munt de fires a les que anem a mostrar el nostre oli verge extra d’arbequina.

Fira Origens 2019

Èxit del cake de cítrics fet amb oli novell Torclum

Val a dir que, una de les degustacions que dúiem, el cake de cítrics fet amb oli novell Torclum per l’Oriol Rossell de L’Obrador va causar sensació entre tots els assistents a la fira que es van aturar al nostre estand.

Fira Origens 2019
oli novell verge extra arbequina

Aula Tast: Sinergies entre Productor i Xef

Dins del marc de xerrades de l’Aula Tast, el dissabte va tenir l’ocasió de dirigir-nos a tots aquests visitants que es van acostar a l’aula tast i parlar-los de l’oli, característiques i alguna cosa més. L’acte fou conduït pel gastrònom Pep Nogué que no va perdre l’ocasió de fer forces preguntes.

En Jordi Pascual va fer especial esment en tot allò que cal saber de l’oli i així ser conscients de què comprem. Conèixer diferències entre tipus d’oli i aprendre a valorar el que representa un oli verge extra.

D’altra banda, el xef del restaurant Lo Mam, Jordi Guillem, va parlar de les interessants sinergies que surten quan un xef pot parlar directament amb un productor, consultar-li particularitats d’un producte i establir una retroalimentació mútua que aporta molt més del que es podria pensar en un principi.

Fira-Origens
Fira Origens

Un premi inesperat

Tota una sorpresa va ser saber que havien concedit a Torclum el Premi accèssit al millor estand 2019. El dissabte a l’Aula Cuina de Fira Orígens, es va fer entrega a tots els guardonats de l’edició d’enguany. Què voleu que us diguem,… estem molt satisfets!.

Fira Origens 2019
Fira-Origens

En representació de Torclum va recollir el premi Ester Andreu de mans de Pep Palau (Fira Orígens) i Estanis Vayreda (Regidor de promoció de la ciutat d’Olot)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X