Camps

Els nostres camps d’oliveres

El Penedès és conegut sobretot per les seves vinyes, però tradicionalment el cultiu de l’olivera també hi ha tingut una gran importància.

Des dels temps dels fenicis, el cultiu de l’olivera ha estat vinculat a aquesta terra i ha conformat el paisatge i la manera de viure dels seus habitants. També ens ha permès gaudir del producte estrella de la dieta mediterrània, l’oli d’oliva verge extra, que agermana tots els seus pobles.

La nostra família es dedica a l’agricultura des de fa generacions i per a nosaltres els camps d’oliveres són com una segona casa, on sempre ens trobem a gust. I és que passejar per un dels nostres camps d’oliveres és una experiència que convida a reflexionar sobre la relació entre els éssers humans i la natura.

CONEIXES ELS NOSTRES PRODUCTES?

La-bisbal-del-penedes

La Bisbal del Penedès

La Bisbal del Penedès és una vila mil·lenària que apareix documentada des del segle XI.

L’agricultura de secà ha estat tradicionalment la forma de vida principal dels seus habitants, en especial la vinya, l’olivera, l’ametlla i els cereals.

Actualment, la població és de 3.466 habitants, que són molt participatius en les tradicions del poble com la colla castellera, els Diables, etc.

Si veniu a La Bisbal del Penedès, a banda de passejar pels seus antiquíssims carrers i gaudir de la seva arquitectura tradicional, no us podeu perdre una visita a l’església de Santa Maria, del segle XIII, amb la seva característica torre vuitavada. També val la pena acostar-se al Castell de la Bisbal i a d’altres racons plens d’història de la nostra vila.

fes oleoturisme!

Coneix de primera mà el món de l’oli d’oliva.

Vine a descobrir la nostra terra i el nostre oli i gaudeix d’una experiència inoblidable.

Descobreix l'oleoturisme
Fes la teva reserva al 620 111 111
El-Baix-Penedes

El Baix Penedès

La comarca del Baix Penedès ha estat habitada des de la prehistòria, com demostren els vestigis trobats a Calafell i altres indrets.

Al llarg del segle, diversos pobles s’han assentat en aquesta zona i han deixat un ric patrimoni arqueològic i cultural. En bona part, la idiosincràsia d’aquesta terra ha estat definida pel seu clima de secà, que ha obligat la població a aprofitar al màxim els recursos de la terra.

El vi, l’oli d’oliva o les ametlles són alguns dels productes que millor defineixen aquesta terra, plena de poblacions i monuments interessants per visitar.

Torclum i Terra i Taula

Terra i Taula és una unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Aquest grup l’integrem productors agroalimentaris i cuiners que treballem en la recerca de la màxima qualitat en els productes, elaboracions i serveis que oferim.

Entenem aquesta unió com a natural i necessària per preservar el gust i el futur dels productes de qualitat, al mateix temps que per contribuir des de la nostra comarca a treballar per la cultura gastronòmica de Catalunya.

La nostra unió la segellen valors com l’ètica, respecte, compromís, qualitat, l’esforç, l’idea de compartir i la professionalitat.

terra i taula