Scroll Top
El nostre OOVE
Excel·lència en cada gota d'oove
El nostre Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE) de Torclum, elaborat exclusivament amb olives Arbequina, representa la màxima expressió de qualitat i sabor. Conreats en els nostres camps del Baix Penedès, aquests olis no només són sostenibles, sinó que també han estat reconeguts amb premis nacionals i internacionals que certifiquen la seva qualitat. Cada ampolla és una garantia que ofereix una experiència gastronòmica que celebra la riquesa de la nostra terra.
Arbequina
100% Arbequina

El suc pur d’oliva que obtenim dels fruits de la varietat Arbequina és el resultat d’un meticulós procés de premsat en fred que preserva tots els aromes naturals i propietats saludables de l’oliva.

Aquesta varietat és particularment apreciada per la seva textura suau i el seu perfil aromàtic ric, ideal tant per a cuinar com per a consumir en cru, garantint així un complement perfecte per a qualsevol plat.

Avantatges d'un bon OOVE
Nutreix el cos i protegeix la salut amb aquestes set maneres de millorar la vitalitat i el benestar

Un Oli d’Oliva Verge Extra és una font essencial per a la salut global del nostre cos.

Amb la capacitat de prevenir malalties cardiovasculars, reforçar el sistema immunitari i millorar la digestió, un OOVE estimula la salut òssia, protegeix la ment contra la deterioració cognitiva i controla la tensió i el colesterol.

Aquesta beneficis posen de manifest la seva excepcional eficàcia per proporcionar una base sòlida per a un estil de vida saludable i vibrant, garantint una òptima salut a llarg termini.

Esbrina per què el nostre OOVE és 100% sostenible

Diversos formats per a cada necessitat

A Torclum, entenem que cada consumidor té les seves preferències i necessitats quan es tracta de l’oli d’oliva verge extra. És per això que oferim el nostre OOVE en una varietat de formats adaptats a cada ús: des de l’elegant ampolla, ideal per a regals o ús diari, fins a la pràctica llauna, que protegeix l’oli de la llum i l’aire per preservar la seva frescor. A més, comptem amb el sistema Bag in Box, una opció sostenible i convenient que manté les propietats organolèptiques de l’oli intactes durant un període més prolongat. Cada un d’aquests formats està dissenyat per garantir que l’oli que reps és tan fresc i saborós com el dia que va ser premsat.

Clear Filters
Ampolla Solidària Ona Ampolla Solidària Ona
Bag in Box 2L oli oliva verge extra arbequina Bag in Box 2L oli oliva verge extra arbequina
Llauna oli oliva verge extra arbequina 500ml Llauna oli oliva verge extra arbequina 500ml
Pack Masia amb 12 Olis Condimentats Pack Masia amb 12 Olis Condimentats
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist