Scroll Top
Sostenibilitat

Sostenibilitat en acció: La nostra filosofia agrícola

A Torclum, abracem la sostenibilitat com un estil de vida que honra la terra que ens nodreix. La nostra visió de l'agricultura va més enllà del simple cultiu; és una pràctica de respecte profund pel medi ambient. Adoptem un enfocament holístic en tot el que fem, assegurant-nos que cada element del nostre procés contribueix positivament a la salut del nostre planeta.

Sostenibilitat i Cicle residu zero
La importància del residu zero

El nostre compromís amb la sostenibilitat es manifesta a través de la nostra filosofia de residu zero. Creiem fermament que tot té un valor i un propòsit.

A Torclum, cada recurs és valorat i reutilitzat, reforçant així la nostra missió de cuidar el planeta i enriquir la nostra comunitat. A través d’iniciatives innovadores, transformem els subproductes i els elements menys utilitzats en nous recursos que contribueixen a un cicle de vida més sostenible.

Això ens permet no només reduir el nostre impacte ambiental, sinó també inspirar un canvi positiu dins de la nostra comunitat i més enllà, fomentant un futur més resilient i respectuós amb el medi.

Revaloritzant Residus en Recursos

A Torclum, cada pas que fem procurem que sigui essencial per a la sostenibilitat del nostre entorn. Les branques podades no són vistes com a residus, sinó com a valuosos recursos. Després de la poda, aquestes branques són triturades i dispersades als camps, on actuen com a aport orgànic, ajudant a retenir la humitat i enriquir el sòl amb nutrients. A més, a l’època de la collita, les fulles separades en el procés de l’obtenció de l’oli són retornades als camps per a incrementar la matèria orgànica del sòl, millorant així la seva estructura i fertilitat. Fins i tot els pinyols, un cop extrets sencers, són assecats i utilitzats com a biomassa per a generar energia, tancant el cicle de producció de manera responsable i sostenible.

Certificat Biosphere Sustainable Lifestyle 2024

Estem profundament honrats de rebre el certificat Biosphere Sustainable Lifestyle 2024. Aquest reconeixement és el fruit del nostre compromís continu amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

A Torclum, cada decisió i acció que prenem té en compte la sostenibilitat i el respecte pel nostre planeta. Agraim profundament aquest reconeixement que valida els nostres esforços per a promoure un estil de vida més sostenible.

Ens comprometem a continuar treballant per una producció responsable i per millorar la nostra comunitat i l’entorn natural que ens envolta.

Veniu a fer Oleoturisme!

Sortir amb familia amb amics pot ser una experiència enriquidora:  per descobrir llocs nous, per compartir vivències, per desconnectar del món digital…

I això precisament us proposem: veniu a fer Oleoturisme!

Gaudireu de la natura, dels paratges de la Bisbal del Penedès, dels nostres camps, de les oliveres (que són precioses!) Us explicarem el procés productiu i descobrireu els avantatges de consumir un bon OOVE.

I per acabar fareu un tast del nostre fantàstic oli d’oliva verge extra ecològic i altres productes Torclum.⁣

Veniu a descobrir la nostra terra i la nostra forma de viure en una experiència única. 

Camps d'oliveres
Oleoturisme
Oleoturisme
Oleoturisme