PROPERES ACTIVITATS

 

abril

18abr10:00 am11:30 pmVisita Oleoturisme - 18 d'abril a les 10hPlaneja un matí diferent gaudint de l'oleoturisme!10:00 am - 11:30 pm Finca Els Vinyets, Carrer Mestre Trujols, sn 43717 – La Bisbal del Penedés.

18abr12:00 pm1:30 pmVisita Oleoturisme - 18 d'abril a les 12hPlaneja un matí diferent gaudint de l'oleoturisme!12:00 pm - 1:30 pm Finca Els Vinyets, Carrer Mestre Trujols, sn 43717 – La Bisbal del Penedés.

25abr10:00 am11:30 amVisita Oleoturisme - 25 d'abril a les 10hPlaneja un matí diferent gaudint de l'oleoturisme!10:00 am - 11:30 am Finca Els Vinyets, Carrer Mestre Trujols, sn 43717 – La Bisbal del Penedés.

25abr12:00 pm1:30 pmVisita Oleoturisme - 25 d'abril a les 12hPlaneja un matí diferent gaudint de l'oleoturisme!12:00 pm - 1:30 pm Finca Els Vinyets, Carrer Mestre Trujols, sn 43717 – La Bisbal del Penedés.

maig

No hi ha cap activitat

Oleoturisme al teu abast

El cultiu de l’olivera i la producció d’oli oliva verge extra (oove) és una activitat molt arrelada a la nostra terra. L’oleoturisme et dóna l’ocasió de descobrir un món que enamora!

Gaudeix d’una jornada perfecta que inclou una passejada per les nostres oliveres, visita a les instal·lacions, tast d’olis i una copa de cava. Si vols, també podem incloure un menú gastronòmic amb la col·laboració dels millors restaurants de la nostra zona.

Vine a descobrir la nostra terra i la nostra forma de viure en una experiència única.

Oleoturisme a Torclum
Segon capvespre Torclum
capvespre-oli-torclum
Segon capvespre Torclum
Mas Borras
Masia Torclum
Brindem
Segon capvespre Torclum

Tasta els nostres productes

Durant la visita a Torclum, tindràs l’oportunitat de conèixer com s’elaboren els nostres productes i d’on procedeix la matèria primera que fem servir.

Després podràs participar en un tast d’olis, una experiència sensorial fascinant en què aprendràs a descobrir les diferències entre les varietats autòctones.

També tenim una botiga pròpia a les nostres instal·lacions perquè puguis endur-te a casa els productes que més t’hagin agradat i seguir gaudint del món de Torclum, a casa.

Trucan's i reserva la teva visita
raig oli
Trufes pa oli xocolata

Necessites una visita personalitzada?

Si vols que dissenyem una visita a mida per a una celebració familiar, esdeveniments d’empresa, grups, etc. et podem proposar un munt d’idees per atots els pressupostos. Consulta’ns!

Els nostres productes més populars

Descobreix els productes preferits dels usuaris de la nostra botiga en línia.

no et perdis

El nostre bloc t’acosta tota la màgia del món de l’oli d’oliva verge extra, les novetats de Torclum, activitats, promocions, etc.

anar al blog