Scroll Top
Qui som: Ester Andreu i Jordi Pascual
Una passió familiar arrelada a la Terra
A Torclum, Ester Andreu i Jordi Pascual comparteixen una passió heretada per l'art de l'olivicultura, una tradició que s'ha transmès de generació en generació a la Bisbal del Penedès. Amb un compromís inquebrantable amb la sostenibilitat i la qualitat, la nostra petita empresa familiar gestiona meticulosament tot el cicle de producció del nostre oli d'oliva verge extra ecològic, des del cultiu de les oliveres fins a l'envasat final del producte.
Jordi Pascual i Ester Andreu
Compromís amb la qualitat i l'entorn

Al cor de les nostres oliveres, cada dia és una nova oportunitat per a aprendre i créixer juntament amb la natura que ens envolta. Amb respecte i dedicació, transformem aquestes olives en un oli d’oliva verge extra de primera qualitat, ple de sabor i amb una essència que reflecteix el nostre amor per aquesta terra.

A Torclum, no només cultivem oliveres; cultivem tradicions que perduren generació rere generació.

El nostre amor per la terra i el respecte pel medi ambient ens motiven a mantenir pràctiques de cultiu ecològiques que no només preserven la biodiversitat del nostre entorn, sinó que també asseguren que cada gota del nostre oli reflecteixi la pureza i el caràcter del Penedès. Ens orgullim de portar a taula un producte que no només satisfà els paladars més exigents sinó que també cuida del nostre planeta.

La nostra filosofia
Ser nosaltres mateixos i mostrar-ho al món

Tot allò que ens importa fem que formi part de la nostra vida i en tenim cura. Ens importa ser respectuosos amb la natura, que ens dona els seus fruits, vetllem pel nostre entorn i la gent que hi viu. Però més enllà d’això, creiem que si tothom aporta una mica de saber fer, el nostre planeta encara té molt recorregut. A Torclum, aquesta filosofia es tradueix en pràctiques sostenibles i ecològiques en tots els aspectes de la nostra producció. Utilitzem tècniques agrícoles que preserven la fertilitat del sòl i augmenten la biodiversitat, garantint així un futur més verd. La nostra dedicació a la sostenibilitat es reflecteix en cada producte que creem, amb l’objectiu de contribuir a un món més saludable i just per a totes les generacions futures. Així, cada pas que fem és un pas cap a un planeta millor.

La terra
Tradició i Oliveres al Cor del Baix Penedès

El Penedès és conegut sobretot per les seves vinyes, però tradicionalment el cultiu de l’olivera també hi ha tingut una gran importància.

Des dels temps dels fenicis, el cultiu de l’olivera ha estat vinculat a aquesta terra i ha conformat el paisatge i la manera de viure dels seus habitants. També ens ha permès gaudir del producte estrella de la dieta mediterrània, l’oli d’oliva verge extra, que agermana tots els seus pobles.

La nostra família es dedica a l’agricultura des de fa generacions i per a nosaltres els camps d’oliveres són com una segona casa, on sempre ens trobem a gust. I és que passejar per un dels nostres camps d’oliveres és una experiència que convida a reflexionar sobre la relació entre els éssers humans i la natura.

camps d'oliveres

Els nostres cultius estan situats en una zona privilegiada, als peus de la serralada Prelitoral, amb el Montmell a l’esquerra – el cim més alt del Baix Penedès – i unes vistes immillorables cap al mar.

Les condicions d’aquest paratge fan de l’oli de Torclum un producte molt especial. Una gran terra, la baixa pluviometria i un clima suau permeten fer una collita molt primerenca que comença cap a finals d’octubre. El resultat és un oli afruitat excel·lent amb una tonalitat totalment verdosa.

La Bisbal del Penedès

Torclum està a La Bisbal del Penedès que és un encantador municipi situat a la comarca del Baix Penedès. Coneguda per la seva rica història i patrimoni cultural, aquesta vila destaca per les seves festes tradicionals i la producció de vins i olis de qualitat. Entre els seus atractius, trobem l’església de Santa Maria, els safareigs i els murals d’art urbà repartits per la població que reinventen el paisatge rural. La Bisbal del Penedès és també un punt de trobada per als amants de la natura, gràcies als seus camins que conviden a explorar la serena bellesa dels seus voltants.

Baix Penedès: la nostra comarca!

El Baix Penedès és una comarca catalana coneguda per un paisatge que combina platges i muntanyes, i a més ofereix una gran diversitat d’interessos, d’activitats i festes populars. Aquesta comarca és un lloc ideal per descobrir la riquesa de la cultura catalana a través de la seva gastronomia,  naturalesa i patrimoni cultural.

Bag in Box

Els nostres productes

Descobreix els nostres olis d'oliva verge extra, el fruit de generacions de saviesa i passió per l'agricultura sostenible. Elaborats amb olives seleccionades de la nostra finca, ofereixen un gust únic que captura l'essència del nostre territori.

oleoturisme

Vine a fer Oleoturisme

Suma't a una experiència única al cor del Baix Penedès. Vine a veure com l'oli d'oliva és més que un producte: és cultura, tradició i passió. Les nostres visites guiades t'ofereixen una immersió completa des del camp fins a la taula.

La Bisbal del Penedes

Espai Torclum

Coneix la nostra ubicació al cor del Baix Penedès, un lloc on la tradició i la innovació es troben per crear productes excepcionals. Descobreix més sobre com la nostra filosofia queda reflectida en cada aspecte de la nostra producció.

Presencia mitjans
Presència al mitjans

Descobreix on hem estat protagonistes! A la nostra secció Presència als Mitjans, t’oferim un recull complet d’articles, entrevistes en ràdio i aparicions en televisió.

Coneix més sobre la nostra trajectòria i el nostre impacte en el sector.

Tasta l'oli a queixelades
Sinèrgies

A Torclum creiem en la força de la col·laboració. Participem activament en sinèrgies amb altres empreses, contribuint al desenvolupament del nostre territori.

Descobreix com les nostres activitats i col·laboracions enriqueixen la comunitat.

Terra i Taula 2023
Terra i Taula

Torclum és orgullós membre de Terra i Taula, col·lectiu del Baix Penedès que uneix productors i cuiners dedicats a l’excel·lència agroalimentària. T’animem a descobrir i seguir aquests professionals compromesos amb la qualitat i la innovació en els nostres productes i serveis.