Scroll Top
Innovació
Un molí innovador per a l'obtenció de l'Oli d'Oliva
Des dels inicis, quan vam començar a planificar la producció del nostre propi oli d'oliva, vam tenir clar que volíem distingir-nos de la resta. En lloc d'optar per un molí estàndard de marca reconeguda, vam decidir apostar per la innovació com a eix central de la nostra estratègia empresarial. La nostra visió era crear un producte únic que reflectís un compromís ferm amb la diferenciació i la millora continua del sector.
Una visió diferent i un encontre decisiu

La nostra trajectòria va prendre un gir significatiu quan vam ser nominats a un premi comarcal per la internacionalització. Va ser en aquest esdeveniment on vam conèixer a Jess i Ivan de Quods, també nominats per haver dissenyat un molí portàtil d’oli d’oliva que permetia l’envasament in situ. Sentats a la mateixa taula, vam compartir idees i projectes, el que va desencadenar una col·laboració fructífera.

Quods
Desenvolupament i personalització

A mesura que el nostre volum de producció creixia, el molí portàtil es va quedar petit per a les nostres necessitats. Això va impulsar el desenvolupament d’un molí adaptat que pogués processar entre 300-400 kg/h, fixat permanentment en les nostres instal·lacions. Després de nou anys de treball conjunt amb Quods, hem aconseguit desenvolupar un molí que no només compleix amb les nostres expectatives sinó que també estableix un nou estàndard d’eficiència i sostenibilitat.

Sostenibilitat i eficiència

El funcionament del nostre molí és un exemple de sostenibilitat, ja que opera exclusivament amb energia solar. 

Aquest sistema no només optimitza els recursos naturals disponibles sinó que també minimitza l’impacte ambiental de la nostra producció.

Foto Molí
Procés de l'obtenció de l'oli

En aquest vídeo, et mostrem pas a pas com obtenim l’oli d’oliva al nostre molí.

Acompanya’ns i descobreix com transformem les nostres olives arbequines en oli d’oliva verge extra, usant una tecnologia innovadora per garantir la qualitat i frescor del producte final.
No et perdis aquesta oportunitat única de veure de prop com neix l’oli que arriba a la teva taula.

Quins avantatges ens aporta aquest molí
El molí de Torclum no és només una peça central de la nostra producció; és un testimoni del nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat. Disposant de la més recent tecnologia, aquest molí ha estat dissenyat per maximitzar l'eficiència i minimitzar l'impacte ambiental del procés d'obtenció de l'oli. A continuació, detallem alguns dels avantatges clau que aquesta instal·lació moderna aporta tant al producte final com al medi ambient.

Estalvi d'aigua

Amb el nostre molí innovador maximitzem l'eficiència de l'ús de l'aigua per que no n'utilitzem. A través de tecnologies avançades, ens assegurem que el nostre oli només és suc d'oliva, res més. 

Extracció del pinyol sencer

El molí permet l'extracció del pinyol sencer sense malmetre l'oliva, una innovació clau que optimitza el rendiment i la qualitat de l'oli. Aquest procés millora la qualitat de l'oli, preservant les seves propietats organolèptiques i assegurant un producte final més pur i d'alta qualitat.