Scroll Top
T’esperem a Benvinguts a Pagès 2023!

El cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre arriba una nova edició de Benvinguts a Pagès, jornades de portes obertes a les explotacions agroalimentàries de Catalunya

Ja tenim aquí la 8a edició

Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar els productes locals i enaltir la vida rural. Durant aquests dies, podreu visitar una gran varietat d’explotacions agràries, tastar productes de proximitat i omplir la vostra cuina amb aliments locals. Podreu gaudir de nombroses activitats de forma gratuïta, promovent el consum de proximitat.

Si teniu ganes de submergir-vos en la vida rural més autèntica, descobrir la feina del sector primari de casa nostra, les tradicions agrícoles, connectar amb la natura i conèixer la cultura local i els productes de temporada, no us podeu perdre Benvinguts a Pagès.

Benvinguts a Pagès 2023

Tens ganes de visitar-nos?

Com no podia ser d’una altra manera, Torclum torna a sumar-se a l’iniciativa, així que us esperem amb els braços ben oberts! El dissabte 30 i diumenge 1, podreu visitar-nos en diferents horaris de matí i tarda. La durada de l’activitat serà d’una hora i el punt de trobada serà l’Espai Torclum (Plaça Pau Casals, 5 – La Bisbal del Penedès).

Benvinguts a Pagès 2023

Més de 34.000 participants l’any 2022

L’any passat, més de 34.000 persones van participar en aquesta iniciativa, gaudint de les activitats ofertes pels 600 pagesos i pageses, establiments rurals i restaurants que promouen la cuina de proximitat, així com d’altres activitats relacionades amb la terra, els productes i la natura.

Deixa un comentari