Benvinguts a Pagès

Aquest passat 1 i 2 d’octubre vam celebrar la 7ª edició de la Festa de la Pagesia! Des de BaP, es va organitzar una jornada de portes obertes amb visites gratuïtes a les diferents explotacions agroalimentàries de Catalunya.

Què és el BaP?

Benvinguts a Pagès té com a objectiu donar a conèixer els productors de Catalunya i que ells obrin les portes de manera gratuïta a tots aquells que volen visitar-los.

És una manera d’impulsar els productes locals i de proximitat i de donar suport als productors agroalimentaris d’aquí. És una oportunitat per saber d’on neix tot allò que mengem i que hi ha darrere de cada aliment que cuinem.

Jornada de Portes Obertes

Des de Torclum vam tenir el plaer de participar-hi i, per tant, molts de vosaltres vau poder gaudir d’aquesta jornada. Durant la visita vau conèixer de primera mà el món de l’oli d’oliva, us vam explicar el seu procés productiu i en vau poder fer un tast.

El punt de trobada va ser a l’Espai Torclum i tot seguit vam fer un passeig pels nostres camps d’oliveres perquè també poguéssiu veure les arrels del nostre oli d’oliva verge extra. Estem molt contents ja que va ser tot un èxit.

Esperem que gaudíssiu tant com nosaltres!

Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès

Vols venir a veure’ns?

Si pel motiu que sigui no vas poder venir, no et preocupis, estarem encantats de rebre’t sempre que vulguis.

No t’ho pensis més i reserva la teva visita!

Reserva la teva visita
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *