Avui us volem presentar l’ampolla Mediterrani, un projecte fruit de la fusió entre art, oli i innovació. Cada unitat és completament diferent: la manufactura artesana de l’exterior, il·lustrant la riba d’una platja mediterrània, està feta pel taller d’art Green Maiden. El seu relleu i les textures i colors fan pensar que hi ha un petit tros de la costa del Baix Penedès a dins del vidre.

Rostada
Ampolla Mediterrani
Ampolla Mediterrani
Ampolla Mediterrani

La nostra inspiració

A Torclum treballem tot l’any la terra per poder oferir productes ecològics i de qualitat, des del Baix Penedès. La nostra comarca ens connecta amb generacions d’agricultors que van treballar el mateix sòl, banyat pel mateix mar. Aquesta creació és un testimoni de la nostra feina i l’orgull dels nostres orígens.

Les ampolles contenen 500ml del nostre oli d’oliva verge extra (OOVE) de la collita del 2021, que va culminar fa pocs dies amb la cel·lebració de la Rostada.

Ampolla Mediterrani

Quods, innovació constant

La idea original de l’Ampolla Mediterrani va sorgir de Jèssica Pros, de Quods: una empresa d’El Vendrell dedicada a la fabricació de molins i maquinària per productors d’oli. Quods és la creadora del revolucionari molí Concept1, que permet processar la collita i extreure’n l’oli a qualsevol lloc, ja que és mòbil.

A Torclum hem tingut l’orgull de fer demostracions als fans de l’oleoturisme durant les Rostades del 2019 i 2021.

Ampolla Mediterrani

Green Maiden, connectant art i natura

L’impressionant disseny exterior de l’ampolla és obra de l’Eva Jurado, de Green Maiden: un taller d’art especialitzat en creacions artístiques funcionals inspirades i que ressemblen la natura, com Ocean Art, River Table, quadres o taulells. Utilitzen resines i fustes nobles per fer obres que representin fidelment el món natural.

Ampolla Mediterrani

L’Ampolla Mediterrani ja està disponible a la nostra botiga online, i és un regal perfecte pels més gourmets en aquesta època de festes. Fes ja la teva comanda!

DESCOBREIX TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES

Ara pots comprar-los a la nostra botiga online.

Sense estoc
100,00
Sense estoc

Olis aromatitzats

Pack 9 aromes

89,00

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *