Fira Àpat 2019

Fira ÀPAT és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Durant 3 dies, hem tingut l’ocasió de mostrar el nostre oli a moltes persones que es van acostar a la Fira, així com també els nostres diferents formats: els bag in box, els olis aromatitzats, la nostra masia, les perles d’oli,…. 

Fira-apat-2019

Aprofitant els nostres punts forts

Vàrem respondre a totes les preguntes que ens feien i també els vam explicar com tenim cura de les oliveres i que mantenim personalment el control de tot el procés: des que surt l’oliva fins que l’oli és a taula.

La veritat és que fem una valoració molt positiva de la nostra estada a Fira Àpat, ja que hem pogut comprovar com el nostre oli i formats com la masia captaven l’interès dels assistents.

Pack Masia amb 12 Olis Aromatitzats Torclum

Novetats Torclum

Amb motiu de Fira Àpat, i pensant en el sector de la restauració, hem afegit al nostre catàleg, un format especial de perles d’oli d’oliva verge extra Torclum que les perles són més grans i conté més quantitat (180gr). Creiem que és ideal per acompanyar les fantàstiques creacions que fan els xefs.

Perles-oli-oliva-Torclum-180gr
pack-6-unitats-Perles-oli-oliva-Torclum-180gr

Participació inesperada 

Dins del marc de Fira Àpat, el xef Jordi Guillem del restaurant Lo Mam va donar una ponència i juntament amb Pere Castells van parlar de cuina i ciència.  Vam poder veure en primera persona com preparaven una Golgappa de tàrtar de vaca curat amb garum, anxoves, oli aromatitzat amb llimona Torclum i perles d’oli Torclum i de forma inesperada ens van demanar que diguéssim unes paraules sobre el nostre oli.

És un orgull que xefs utilitzin en les seves creacions el nostre oli i des d’aquí li agraïm al xef Jordi Guillem, que a més de comptar amb ells per a aquesta creació, els productes utilitzats de Torclum fossin visibles durant tota la demostració. Us deixem un recull d’imatges.

Fira apat 2019
Fira apat 2019
Fira apat 2019
Fira apat 2019
Fira apat 2019
Fira apat 2019
Fira Apat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X