Aquest cap de setmana hem gaudit als nostres camps d’oliveres de La Bisbal Experience! El primer cap de setmana d’una experiència, que vam voler oferir des de Torclum en col·laboració amb la Milena Cañas, per poder proposar una activitat diferent de les que estem acostumats, practicant així ioga entre oliveres.

ioga entre oliveres

Una sessió de ioga en un entorn diferent.

La Milena Cañas va oferir-nos una classe de ioga de la que vam gaudir al màxim, ja que ens va permetre connectar amb la terra amb diferents respiracions i exercicis que vam poder fer tots i totes, sense importar el nostre nivell. A més estar envoltats d’oliveres i natura ens va carregar d’energia i ens va permetre sentir la primavera d’una forma molt especial.

ioga entre oliveres
ioga entre oliveres
ioga entre oliveres
ioga entre oliveres

Arriba el moment del tast d’oli i altres productes Torclum

A més del ioga, també vam explicar qui som Torclum i com produïm el nostre oli d’oliva verge extra de proximitat. També vam oferir un tast de diferents productes als participants, qui van poder assaborir el nostre OOVE i altres derivats de les nostres arbequines com poden ser l’olivada o la melmelada Torclum.

tast de productes torclum
tast de productes torclum
tast de productes torclum
tast de productes torclum
tast de productes torclum
ioga

Tres jornades que van sortir fantàstiques gràcies a tots i totes vosaltres! Moltes gràcies per la vostra energia, per les ganes de gaudir d’un entorn únic com són els nostres camps, per connectar amb els vostres cossos amb la terra i per posar els cinc sentits al tast de productes Torclum per gaudir de la proximitat amb tota l’atenció possible.

Si voleu venir a fer ioga entre oliveres i tastar els nostres productes, aprofiteu que encara queden tiquets per al proper cap de setmana (4-5 i 6 de juny).

Compra’ls a la nostra botiga on-line!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *