Torclum ens hem volgut sumar a la nova iniciativa de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès conjuntament amb la Cambra de Comerç: “La Bisbal Experience“. Una proposta per promoure el comerç local, fidelitzar els clients i donar a conèixer les iniciatives bisbalenques arreu de la comarca.

Connectem amb la nostra terra

Des de Torclum hem decidit participar organitzant una activitat diferent que ens faci connectar amb la terra i amb nosaltres mateixos: jornades de ioga entre oliveres amb tast de productes Torclum.

Una forma original de gaudir de l’entorn rural de La Bisbal del Penedés exercitant-te amb una classe de 30′ dirigida per la Milena Cañas i on acabarem amb un tast d’oli on sentir les particularitats del cultiu de les oliveres i de l’obtenció de l’oli. A més, també es tastaran altres productes derivats de l’oli com la melmelada, les olives arbequines o les olivades.

ioga-entre-oliveres

Vine a fer ioga entre oliveres

La Milena Cañas és professora formada per l’AEPY i certificada com Instructora Oficial de Ioga. Ella ens oferirà una classe de 30′ apta per totes les edats i condicions físiques. Serà una classe per la qual no caldran coneixements previs de ioga.

Gaudirem de la primavera entre oliveres, i per això es recomana venir amb roba còmoda, i portar estoreta i un coixí. Tenint en compte que aniran directament sobre la terra. (Si teniu alguna necessitat específica, ens ho podeu notificar i la tindrem en compte!)

Milena
mapa

Vine a gaudir d’una estona diferent entre oliveres i desconnectar amb el nostre Ioga entre oliveres! Compra el teu ticket i comparteix aquest enllaç amb qui no es pugui perdre aquest esdeveniment!

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

2 comentaris de “Ioga entre oliveres i tast de productes

  1. Marc Gatell Garcia diu:

    Hola
    Estic interessat en la activitat però just aquestes dates sóc fora 🙁
    Espero es pugui repetir en un futur
    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

X