A Torclum estem orgullosos d’haver guanyat el premi al Best Storytelling al concurs internacional World Food Gift Challenge que reconeix els millors aliments i productes per regalar. Amb el nostre Pack Masia amb 12 Olis Condimentats, presentats en un embalatge ecològic, hem aconseguit destacar-nos en aquesta competició.

Un reconeixement a la història que hi ha darrere del producte

El premi Best Storytelling, atorgat a Torclum al World Food Gift Challenge 2023, celebra la nostra capacitat de narrar la història dels nostres productes artesanals i del territori d’on provenen, a través de la nostra imatge de marca i presentacions originals. El producte guardonat, el Pack Masia amb 12 Olis Condimentats Torclum, inclou una dotzena de varietats condimentades, vinculades al Mediterrani, que es presenten en una caixa de cartró reciclable en forma de masia, juntament amb les etiquetes i les històries que acompanyen a cada varietat d’oli inclosa.

Pack Masia Torclum

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Torclum (@torclum_oliveoil)

Una Masia de quilòmetre zero

Des de 2007 a Torclum ens dediquem a la producció d’oli d’oliva verge extra i altres productes ecològics, i ens caracteritzem per seguir una filosofia de quilòmetre zero. Tots els processos de disseny, producció d’embalatges i impressió dels nostres productes es realitzen amb proveïdors locals, la qual cosa converteix la degustació dels 12 olis condimentats del Pack Masia Torclum en una experiència única i plena de significat.

El nostre objectiu sempre ha estat promoure la gastronomia de la nostra regió, destacant la riquesa del territori i el valor dels productes que s’elaboren. “Darrere d’això hi ha una història que intentem transmetre als consumidors, com a part de l’experiència dels nostres productes. Estem molt contents perquè aquest esforç hagi estat reconegut pel jurat del World Food Gift Challenge 2023. Aquest premi ens anima a seguir treballant amb passió per la nostra terra i a seguir compartint-ne la riquesa i històries amb el món”, afirmem.

Oleoturisme i compromís amb la gastronomia local

Torclum, un referent en sostenibilitat i cultura catalana

A Torclum, a més de la nostra passió pel territori i la producció d’olis aromatitzats, ens dediquem a l’oleoturisme i a la promoció de la gastronomia local. Com a membres del col·lectiu Terra i Taula del Baix Penedès, participem activament en iniciatives gastronòmiques de proximitat per donar a conèixer les nostres arrels i tradicions.

A través dels nostres productes, oferim una experiència sensorial que convida a descobrir la riquesa del Baix Penedès. El nostre compromís amb la sostenibilitat i la producció local són valors que impulsen la nostra activitat, no només en la producció d’olis, sinó també en la promoció del turisme responsable i la conservació de l’entorn natural.

Volem agrair al jurat del World Food Gift Challenge 2023 per haver valorat la nostra proposta, i a tots els nostres clients i seguidors per la seva fidelitat i suport al llarg dels anys. Aquest premi ens dóna més energia per continuar treballant i aportant el millor de nosaltres mateixos, sempre amb la voluntat de mantenir viva la nostra cultura gastronòmica i difondre-la arreu del món.

Pack Masia Torclum

Amb aquesta distinció, Torclum continua consolidant-se com a referent dins el sector de l’oli d’oliva verge extra ecològic, i com a ambaixador dels sabors i aromes de la nostra estimada terra catalana.

El World Food Gift Challenge 2023: celebrant la diversitat culinària i cultural

El concurs, organitzat per la Plataforma de Regions Gastronòmiques del Món i l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), té com a objectiu celebrar la diversitat culinària i cultural, i promoure la importància dels regals gastronòmics i artesanals relacionats amb l’alimentació, com a elements integrants de les diferents identitats gastronòmiques regionals.

En aquesta edició del World Food Gift Challenge 2023, han participat una trentena de productors procedents de vuit regions gastronòmiques europees. Un jurat internacional d’experts ha avaluat els regals gastronòmics participants segons una sèrie de criteris, com ara el sabor, la presentació, la sostenibilitat, la connexió amb la regió d’origen, la capacitat de narrar històries, la creativitat i la innovació. Tal com ha assenyalat el jurat, l’edició d’aquest any ha destacat especialment pel nivell elevat de les propostes presentades en totes les categories, fet que fa encara més meritori el reconeixement obtingut per Torclum.

Premiats World Food Gift Challenge 2023

Aquest premi al Best Storytelling és un impuls per continuar difonent la riquesa de la nostra terra i els seus productes únics. Ens sentim honrats de poder representar la cultura i la gastronomia catalana en aquest prestigiós concurs i d’aportar el nostre granet de sorra en la promoció de la diversitat culinària i cultural a nivell mundial.

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *