Scroll Top
Ona de Torclum, Medalla d’Or als Premis Gourmenials de Catalunya

Premiat amb Medalla d’Or

El nostre oli d’oliva verge extra Ona ha estat distingit amb la prestigiosa Medalla d’Or als Premis Gourmenials. El premi ha estat atorgat després d’un rigorós tast a cegues, en el qual han participat 146 olis, així que aquest reconeixement posa de manifest la dedicació i l’esforç constant que posem en cada pas de la nostra producció. Aquesta notícia ens enorgulleix i reafirma la qualitat excepcional del nostre producte.

Sobre els Premis Gourmenials

Els Premis Gourmenials tenen com a objectiu destacar la qualitat dels olis d’oliva verge extra (OOVE) de Catalunya, reconeixent l’excel·lència dels productors individuals, cooperatives i empreses productores.

En aquesta competició, els OOVEs presentats havien de pertànyer a la campanya 2022/23 i havien de ser mostres comercials, disponibles per als consumidors. Els premis s’han valorat en diverses categories, incloent-hi els millors olis de fruitat verd i madur, monovarietals, cupatges, producció integrada, producció ecològica i olis aromatitzats, entre altres.

Aquesta iniciativa promou la qualitat i varietat dels OOVEs catalans i és una oportunitat única de destacar en aquesta indústria altament competitiva. Ara haurem d’esperar fins el 25 de novembre, moment en que es farà el lliurament oficial dels premis.

Premis Gourmenials

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

Clear Filters
Ampolla Mediterrani Ampolla Mediterrani
35,00
Ampolla Solidària Ona Ampolla Solidària Ona
17,00
Bag in Box 5L oli oliva verge extra arbequina Bag in Box 5L oli oliva verge extra arbequina
Esgotat
70,00
Pack Masia amb 12 Olis Condimentats Pack Masia amb 12 Olis Condimentats
24,00
Article afegit a la cistella Veure cistella Checkout
Article afegit a la llista de desitjos Veure la llista de desitjos
Article eliminat de la llista de desitjos

Deixa un comentari