Premiat amb Medalla d’Or

El nostre oli d’oliva verge extra Ona ha estat distingit amb la prestigiosa Medalla d’Or als Premis Gourmenials. El premi ha estat atorgat després d’un rigorós tast a cegues, en el qual han participat 146 olis, així que aquest reconeixement posa de manifest la dedicació i l’esforç constant que posem en cada pas de la nostra producció. Aquesta notícia ens enorgulleix i reafirma la qualitat excepcional del nostre producte.

Sobre els Premis Gourmenials

Els Premis Gourmenials tenen com a objectiu destacar la qualitat dels olis d’oliva verge extra (OOVE) de Catalunya, reconeixent l’excel·lència dels productors individuals, cooperatives i empreses productores.

En aquesta competició, els OOVEs presentats havien de pertànyer a la campanya 2022/23 i havien de ser mostres comercials, disponibles per als consumidors. Els premis s’han valorat en diverses categories, incloent-hi els millors olis de fruitat verd i madur, monovarietals, cupatges, producció integrada, producció ecològica i olis aromatitzats, entre altres.

Aquesta iniciativa promou la qualitat i varietat dels OOVEs catalans i és una oportunitat única de destacar en aquesta indústria altament competitiva. Ara haurem d’esperar fins el 25 de novembre, moment en que es farà el lliurament oficial dels premis.

Gourmenials premi or

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *