Estem molt contents de poder compartir amb tots vosaltres que PRODECA i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya ens ha certificat que el nostre oli d’oliva verge extra de Torclum ja s’ha adherit oficialment a la Med Diet Declaration amb l’objectiu de promoure i preservar els valors de la Dieta Mediterrània.

El projecte MedDiet vol sensibilitzar els consumidors sobre la importància de la Dieta Mediterrània, com a part integral del nostre estil de vida i com a part elemental del desenvolupament, estabilitat i solidaritat a tota la costa mediterrània. Un projecte interregional europeu que sota el lema “som el que mengem” col·labora amb escoles, autoritats, restauradors i productors per promoure hàbits i productes que conformen la Dieta Mediterrània.

L’oli d’oliva verge extra que produïm a Torclum ha estat valorat positivament per com a element d’aquesta dieta, ja que és considerada la principal font de greix gràcies a la seva alta qualitat nutricional. I que complementa una dieta plena de productes naturals i de proximitat.

Cuida’t menjant de prop, cuida’t gràcies a la Dieta Mediterrània! Salut i Oli!

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X