Torclum Enramada 2019
Torclum Enramada 2019
Torclum Enramada 2019

Enramada 2019

Aquest cap de setmana vàrem participar de la setena mostra enogastronòmica de la coca del Penedès

Un espai on donar a conèixer la coca enramada i un munt d’ingredients que l’envolten, tots ells produïts a casa nostra, al Penedès. Per això divendres a la tarda vàrem unir esforços amb L’Obrador d’Oriol Rossell i a la nostra parada vam oferir tasts de focaccies i coques enramades de tardor fetes amb oli d’oliva verge extra Torclum.

Sens dubte, millor forma de fer honors a aquesta recepta sempre és degustant-la i aprenent a fer-la!

Per això també vam gaudir al vespre d’una demostració en directe dels amics del Restaurant El Vell Papiol, concretament en David Vernet va fer una Coca enramada del Penedès Marítim, també amb el nostre oli amb la Montse Estruch del restaurant El Cingle de Vacarisses com a mestre de cerimònia.

Torclum Enramada 2019
Torclum Enramada 2019
Torclum Enramada 2019

Tast d’olis Torclum

Dissabte continuava la fira i una de les novetats de l’edició d’enguany: un tast d’olis Torclum! Com a productors de proximitat vàrem tindre la possibilitat d’oferir una explicació sobre els nostres productes i realitzar un tast d’olis de la mà d’en Jordi, qui va conduir tota l’activitat. Durant tot el dia vam seguir oferint degustacions i l’opció de comprar els nostres productes a la paradeta de Torclum.

Torclum Enramada 2019

Diumenge a Sabadell a la Festa BBVA de la tardor

Però el cap de setmana no acabava amb la fira de l’enramada! Diumenge vam pujar fins a Sabadell per a participar també de la Festa BBVA de la tardor en un entorn fantàstic a l’Espai Natura Sabadell, tot just a la Masia de Can Deu. Allà vam estar mostrant els nostres olis i començant a gaudir de la tardor que sembla que per fi arriba!

Festa-Tardor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *