Scroll Top
Torclum, finalista del Premi Emprenedoria Rural 2023
És una gran satisfacció per a nosaltres que Torclum hagi estat seleccionada com a finalista del Premi Emprenedoria Rural 2023. Entre un total de 45 inscripcions provinents d’arreu del territori català, només deu han arribat a la final, i Torclum n’és una.

Portem més de vuit anys treballant amb esforç, passió i dedicació per crear un oli d’oliva d’alta qualitat mitjançant mètodes ecològics. Ara, amb el reconeixement d’estar entre les deu millors iniciatives d’emprenedoria rural de Catalunya, sentim que tot aquest treball ha valgut la pena.

El Premi Emprenedoria Rural, organitzat per EFA Quintanes, Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA i Casa Tarradellas, busca reconèixer les empreses rurals més innovadores i sostenibles de Catalunya. Els guardons, dotats amb un premi guanyador, de 15.000 euros, i tres accèssits, de 2.000 euros cadascun d’ells, s’atorgaran, per primera vegada, segons criteris de sostenibilitat, impacte social i empresa jove.

La possibilitat de ser reconeguts entre els millors projectes de l’entorn rural és un gran honor per a nosaltres a Torclum. El nostre objectiu sempre ha estat contribuir al desenvolupament sostenible del nostre entorn, mantenir vives les nostres tradicions i oferir als nostres clients un producte d’altíssima qualitat.

El guanyador del Premi Emprenedoria Rural es donarà a conèixer el 19 d’octubre de 2023 en el marc de la gala de lliurament del Premi. Sigui quin sigui el resultat, per a nosaltres ja és una victòria estar entre els finalistes.

Volem agrair a tots els que ens han donat suport al llarg dels anys, als nostres treballadors, als nostres clients i a totes les persones que ens han ajudat a fer possible aquest somni. També volem felicitar a la resta de finalistes, tots ells exemples d’innovació i sostenibilitat en el món rural.

Torclum finalista premi emprenedoria rural

Amb aquesta nominació, a Torclum continuarem treballant amb més força i dedicació per mantenir viva la tradició de l’oli d’oliva de qualitat, per aportar al desenvolupament de la nostra comunitat i per contribuir a un món més sostenible. Independentment del resultat del premi, el més important per a nosaltres és seguir fent el que més ens agrada: elaborar un oli d’oliva verge extra excepcional.

Deixa un comentari