premi VIPs

El passat 7 de juliol vam tenir l’honor de rebre un dels premis anuals que la veterana sala de festes Vip’s de Calafell concedeix a les empreses i entitats del Baix Penedès que realitzen una activitat destacada en l’àmbit local i comarcal.

Concretament, Torclum va rebre el Premi Vip’s 2019 a la Creativitat Comarcal durant la gala que va tenir lloc en aquesta coneguda discoteca.

El premi és un reconeixement a la trajectòria de Torclum, on des de fa 15 anys apostem per l’elaboració d’oli d’oliva verge extra ecològic i d’altres productes innovadors basats en aquest aliment com ara les perles d’oli d’oliva verge o tota mena de receptes i maridatges innovadors.

Això sí, sempre amb un gran respecte pel territori combinat amb el desig d’innovar, tal com va destacar el presentador de la gala en fer entrega del premi a Torclum:

“Són dues persones que es van llençar a l’aventura de crear una empresa familiar que té com a principal objectiu la qualitat i la proximitat sempre respectuosa amb l’entorn i el paisatge, mitjançant l’agricultura ecològica (…) Han investigat, han aplicat l’enginy i la creativitat per diferenciar-se mitjançant el packaging i els diferents tipus de formats amb el que embolcallen el seu or líquid, l’oli d’oliva verge extra ecològic. D’aquest propòsit em fa 15 anys i segueixen fent gran el seu projecte”.

Els encarregats de recollir el Premi Vip’s 2019 a la Creativitat Comarcal van ser Jordi Pascual Solé i Ester Andreu Montoya, els fundadors de Torclum, que van voler tenir unes paraules de record per als afectats del recent incendi de la Ribera d’Ebre:

“Volem donar tot el nostre suport als productors, ramaders, pagesos, etc. de la Ribera d’Ebre que ho han perdut tot fa una setmana i reivindicar la necessitat d’apostar pel territori. Nosaltres tenim 50 hectàrees a la Bisbal del Penedès que intentem cultivar i treballar el millor que podem, per guanyar-nos la vida, donar prestigi al territori i atreure visitants. Cosa que d’altres no han pogut fer, i per això s’han abandonat tantes hectàrees: des de l’últim incendi a l’Horta de Sant Joan, ara fa 10 anys, s’han deixat de conrear 40.000 hectàrees a Catalunya. I això afavoreix que aquests incendis siguin cada cop més devastadors. Podem ajudar a evitar-ho comprant productes del territori”.

 

L’equip Torclum posant amb el premi.

© Aaron Pinar Fotografia

 

Unes paraules després de recollir el premi.

premi VIPs

 

L’Ester i en Jordi amb les regidores Paqui Cepas i Judith Vidal de l’Ajuntament de la Bisbal

A banda de Torclum, els Premis Vips 2019 han reconegut altres empreses i entitats com el projecte Sonall de música per a nadons; els restaurants Vell Papiol de Calafell i Cal Barretet de Castellet i Gornal; l’artista Glòria Grau Ruiz; els editors de vídeo i càmeres de Vendrell TV Julià Albornar i Edgard Toldrà; l’estudi d’arquitectura Arquetipus; el programa de ràdio Mar Mític Mar Lúdic; l’agrupació cultural Nyctalus Albinyanensis; el Club Bàsquet Calafell i l’Escola de futbol base Marc Bartra; i Franz Ganser i Lina González de la productora Bonavista Vídeo.

premi VIPs

4 comentaris de “Torclum, Premi Vip’s 2019 a la Creativitat Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X