Sí, ho sabem, cada dia és el dia de la mare… però, ja que existeix un Dia de la Mare amb majúscules, és l’ocasió perfecta per fer un regal que els hi faci recordar com d’especials són. Torclum i els nostres olis d’oliva, elaborats de forma tradicional, són la idea més autèntica per treure un somriure a la teva mare aquest proper dia 7 de maig.

Aquest petit però consolidat negoci perdura ja al llarg de quatre generacions de la família Pascual Solé, i el responsable actual n’és el matrimoni conformat per l’Ester Andreu i en Jordi Pascual.

L’Ester i en Jordi són pares de l’Ona, una encantadora nena que va néixer amb una malformació congènita del pavelló auditiu, normalment acompanyada de l’absència del canal auditiu, coneguda com a Micròtia.

Per aquest motiu, i unint així els seus dos mons més estimats, els pares de l’Ona van decidir fer una sèrie limitada de 5.000 ampolles d’oli d’oliva Premium de 500ml on tots els beneficis es destinessin a l’Associació de la Micròtia a Espanya (AME) i a recerca mèdica. L’oli d’oliva solidari Ona de Torclum és una excel-lent mostra del preciós vincle entre pares i fills i tot el què fem pel seu benestar.

Per això mateix, des de Torclum proposem aquest oli Ona com a regal pel Dia de la Mare perquè representa l’essència de l’amor mare-fill més pur: el d’estimar incondicionalment. Sorprèn a la mare en el seu dia especial i treu-li un somriure d’orella a orella a la vegada que col-labores amb la investigació mèdica d’una malformació que afecta a un de cada 6.000 nouvinguts al món.

El preu de cada ampolla d’oli Ona és de 8 euros; cinc són costos de producció i els tres de benefici són destinats directament a recerca mèdica. Celebra el Dia de la Mare fent feliç a la teva… i a la de tots els menuts afectats de Micròtia.

Torclum, mestres en el cultiu de l’olivera i l’elaboració mecànica dels millors olis d’oliva verge, es suma doncs amb aquestes propostes de regal a la celebració de dia especial de la persona més especial en la vida de qualsevol persona: la mare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X