El passat divendres vam tornar a gaudir d’una activitat encantadora: fer ioga als nostres camps d’oliveres i acompanyar-ho amb un tast d’oli i degustacions de Terra i taula.

Tot a punt per a un nou tast de productes Torclum

Des de primera hora de la tarda ja ho teníem tot a punt, zona de ioga, l’espai de degustació cumplint totes les normes de seguretat covid vigents, i el nostre stand on es poden conèixer els productes Torclum.

ioga i tast oli
ioga i tast oli

La Milena Cañas ens ha tornat a oferir una sessió de ioga en un entorn que complementa perfectament l’esperit del ioga: natura i equilibri.

ioga i tast oli
handpan

Música de handpan per acompanyar la sessió de ioga.

Durant la sessió de ioga vam tenir el plaer de sentir els sons harmoniosos que sortien dels handpans d’en Mateo i de l’Ivan, envoltant les nostres oliveres i l’atmosfera d’un ambient més que relaxant.

El Handpan és un instrument de percussió ètnica que resulta d’unir dos cascos metàl·lics, amb ornaments harmònics produïts per l’artesà a cop de martell per a trobar el to de cada nota. Es toca amb les palmes i els dits de les mans, percutint sobre l’instrument i emetent un so característic molt relaxant.

Arriba el capvespre i és Temps de fer un tast d’olis

i gaudir de les degustacions terra i taula

El tast d’oli va ser conduït per en Jordi de Torclum, qui va explicar amb detall com dur a terme el tast d’oli, així com altres particularitats del món de l’oli. Difondre la cultura i valors de l’oli d’oliva verge extra és un dels propòsits de Torclum a fi que el públic en general tingui els coneixements mínims per poder triar quin tipus d’oli volen incorporar a la seva dieta alimentària.

ioga i tast oli
ioga i tast oli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *