El passat divendres vam tornar a gaudir d’una activitat encantadora: fer ioga als nostres camps d’oliveres i acompanyar-ho amb un tast d’oli i degustacions de Terra i taula.

Tot a punt per a un nou tast de productes Torclum

Des de primera hora de la tarda ja ho teníem tot a punt, zona de ioga, l’espai de degustació cumplint totes les normes de seguretat covid vigents, i el nostre stand on es poden conèixer els productes Torclum.

La Milena Cañas ens ha tornat a oferir una sessió de ioga en un entorn que complementa perfectament l’esperit del ioga: natura i equilibri.

Música de handpan per acompanyar la sessió de ioga.

Durant la sessió de ioga vam tenir el plaer de sentir els sons harmoniosos que sortien dels handpans d’en Mateo i de l’Ivan, envoltant les nostres oliveres i l’atmosfera d’un ambient més que relaxant.

El Handpan és un instrument de percussió ètnica que resulta d’unir dos cascos metàl·lics, amb ornaments harmònics produïts per l’artesà a cop de martell per a trobar el to de cada nota. Es toca amb les palmes i els dits de les mans, percutint sobre l’instrument i emetent un so característic molt relaxant.

Arriba el capvespre i és Temps de fer un tast d’olis

i gaudir de les degustacions terra i taula

El tast d’oli va ser conduït per en Jordi de Torclum, qui va explicar amb detall com dur a terme el tast d’oli, així com altres particularitats del món de l’oli. Difondre la cultura i valors de l’oli d’oliva verge extra és un dels propòsits de Torclum a fi que el públic en general tingui els coneixements mínims per poder triar quin tipus d’oli volen incorporar a la seva dieta alimentària.

TOR-ioga-i-tast-oli-0355

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X