Scroll Top
Capvespre 2019: el primer de molts
1er Capvespre Torclum

Les pluges caigudes el passat dissabte no ens van aturar i el primer Capvespre de Torclum va poder tenir lloc entre bona gastronomia, maridatges i un entorn immillorable.

Certament, no va poder ser entre oliveres

Malgrat no poder gaudir d’estar envoltats d’oliveres a la Finca Els Vinyets, la desinteressada col.laboració d’en Josep Güell Guixens va ser la clau perquè poguéssim estar en un entorn fantàstic per celebrar la vetllada: la premsa de lliura Mas Borràs a Sant Vicenç de Calders.

Des d’aquí el nostre agraïment per deixar-nos celebrar aquesta primera trobada en un entorn tan especial com és la premsa de lliura que vam tenir ocasió de veure i saber com funciona.

En Jordi-Pascual-i en Josep-Guell
Capvespre 2019
Mas Borras
tot-a-punt

Tast d’olis

Molt interessant va ser el tast d’olis, ja que en Jordi Pascual va explicar als assistents conceptes a tenir en compte a l’hora de valorar un oli i així saber què podem esperar segons aquest sigui un oli extra verge o un refinat.

Tots els participants tenien tres tipus diferents d’olis i la cata va ser d’allò més clarificadora.

Tast olis
Tast olis
capvespre-oli-torclum

Un sol cel,… amb bons vins

En aquesta ocasió, els vins que acompanyaven les degustacions eren del Celler un sol cel. En Pere Lluch, va tenir ocasió de dirigir unes paraules als assistents que després tastarien dos dels seus vins: el Mixó, un vi negre 100% merlot i el Trencalòs, un xarel.lo de color encisador.

Les degustacions, de Terra i Taula

Les degustacions, com ja us vam explicar amb tot detall en un altre article del nostre blog, van ser creacions de xefs del col.lectiu de Terra i Taula.

Una rere l’altre vam poder gaudir d’unes composicions gastronòmiques que van agradar a tot els assistents. Totes elles tenien un fil conductor: l’oli Torclum.

Capvespre

Brindem per tornar-nos a veure

La millor manera d’acabar aquest fantàstic capvespre va ser aixecar les copes amb cava Trontoya i brindar tot desitjant que el proper capvespre arribi ben aviat.

Des de Torclum us volem agrair a tots els que vau venir i ens vau acompanyar en aquest tast d’olis.

Brindem
cava-trontoya

Preguntes dels assistents

Aprofitant el marc de l’esdeveniment, alguns assistents es van interessar a saber més sobre l’oli i van fer forces preguntes.
Capvespre
1er Capvespre

Els nostres més sincers agraïments a:

La Societat Cultural Recreativa Bisbalenca (per les cadires i taules)
Forn Les Escales pel pa dels nens
Supermercat Cal Jaume per l’embotit
Agro-verd pels tomacons
Mas Borràs per deixar-nos l’espai in extremis
Tots els membres de Terra i Taula per les degustacions:
Cal Badejo
Lo Mam
Vell Papiol
Petit Bistro
Ull de llebre
L’obrador
Pere Lluch pels vins
Xavier Andreu pel cava

Deixa un comentari