Et presentem l’Ona, un regal per als sentits

Ona de Torclum és una edició especial del nostre oli d’oliva verge extra ecològic d’arbequina creada amb una finalitat solidària: recaptar fons per investigar la microtia, una malformació de les orelles que afecta un de cada 6.000 nadons i que causa pèrdua auditiva i fins i tot sordesa.

L’Ona, filla dels propietaris de Torclum, és una de les nenes i nens afectats per la microtia al nostre país. Per això vam decidir crear Ona, l’ampolla solidària de Torclum.

Què és la Microtia

La microtia és una malformació congènita de les orelles. Generalment només es produeix en una de les oïdes, tot i que pot donar-se en totes dues, i no es detecta fins al naixement.

En els casos més lleus provoca que l’orella sigui més petita del normal; en els casos més greus el conducte auditiu no existeix o no s’ha desenvolupat bé i s’ha de reconstruir quirúrgicament.

Investiguem per prevenir

Hi ha moltes coses que no sabem de la microtia.

En desconeixem les causes, no existeix una prova per diagnosticar-la abans del naixement, ni sabem si és possible prevenir-la. Les investigacions realitzades suggereixen que la microtia pot tenir causes ambientals i hereditàries, però encara no se n’ha identificat el gen responsable.

Tenir una filla o un fill afectat per la microtia genera molta ansietat en l’entorn familiar, consultes mèdiques, ingressos a l’hospital, problemes d’aprenentatge…
Com millor coneguem aquest trastorn, més podrem ajudar aquestes famílies.

Ampolla Ona Torclum

Fes un regal als teus sentits …. i als seus.

Ona de Torclum es una edició especial solidària amb les famílies afectades per la microtia.

Es tracta d’una ampolla de 500 ml del nostre oli d’oliva verge extra de producció ecològica, de la varietat arbequina i amb una acidesa menor de 0,2º, ideal per tota mena de maridatges.

Tots els beneficis de la seva venda es destinen a l’AME – Asociación Microtia España. Quan compres Ona de Torclum, estàs fent un regal als teus sentits, a la vegada que col·labores per millorar la vida dels nens i nenes afectats per la microtia.

Ona

Regala Solidaritat

Ona està a la venda a www.torclum.com per a enviaments a tota la Península. És un regal que combina gastronomia i solidaritat, perfecte per les festes de Nadal,  lots d’empresa, etc.

Si ja n’has pogut gaudir, et donem les gràcies per la teva contribució i et demanem un últim favor: fes arribar aquest article a altres persones del teu entorn.

Ajuda’ns a difondre aquesta iniciativa i recaptar més diners per l’Ona i els seus companys.

Nova trobada de families amb Microtia, organitzat per AME

El passat 14 de desembre 2019 va tenir lloc a l’Edifici Docent de St. Joan de Déu a Barcelona una nova trobada de families amb microtia organitzada per AME – Asociación Microtia España.

Aquesta trobada, un cop més, va comptar amb tota la il·lusió dels qui formem part d’aquesta Associació i amb tota la professionalitat i entusiasme de l’Equip de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

65 families van assistir per escoltar professionals mèdics i investigadors que van intervenir en la trobada. Des de Torclum seguirem donant el nostre suport a fi d’aconseguir que continui la investigació de la microtia.

Microtia
MIcrotia Torclum AME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X