Scroll Top
Participem al Fòrum Gastronòmic 2023 de Barcelona
Del 6 al 8 de novembre s’està celebrant el Fòrum Gastronòmic 2023 al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Durant aquests tres dies, hi estem presents com a expositors, presentant el nostre oli d’oliva verge extra Ona com a producte 100% sostenible i ecològic al nostre estand.

L’OOVE Ona, guardonat als Premis InnoForum

La gran notícia va arribar el dilluns 6 a la tarda, quan el nostre OOVE Ona va ser distingit amb el Premi al Producte més Sostenible als Premis InnoForum, dins del context del Fòrum Gastronòmic 2023.

Aquest premi reconeix els nostres esforços en investigació i desenvolupament, posant en valor la nostra filosofia de residu zero. Estem profundament agraïts per aquest reconeixement, que valida el nostre compromís amb la preservació del medi ambient.

Durant el lliurament de premis, es van conèixer els guanyadors de la resta de categories, com el Premi al Producte més Innovador, el Premi al Disseny de Packaging més Creatiu i Sostenible, els Premis al Gust més Original (diferenciant aliments dolços, salats i begudes) i el Premi a la Biodiversitat.

Fòrum Gastronòmic
Fòrum Gastronòmic
Fòrum Gastronòmic
Fòrum Gastronòmic
Fòrum Gastronòmic

Ens sumem a la jornada tècnica de venda de proximitat

A més de la nostra presència al Fòrum Gastronòmic, ens hem unit a la jornada tècnica “La venda de proximitat com a foment de la bioeconomia”, celebrada avui al migdia a l’Espai Clima i Alimentació al Recinte de Montjuïc. Aquesta jornada, en línia amb els objectius del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, ha destacat la importància de preservar la biodiversitat i frenar la crisi climàtica.

En aquesta sessió, en la qual també hi han participat altres iniciatives, el Jordi Pascual ha intervingut per parlar sobre Torclum en relació amb la venda de proximitat i el seu impacte en la bioeconomia. Aquest esdeveniment s’ha convertit en un espai on compartir casos pràctics que ajuden a reduir residus, consum d’energia i malbaratament, fomentant un enfocament més sostenible.

Deixa un comentari