Som una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès (Tarragona) que porta generacions dedicada al cultiu de l’olivera. Actualment controlem tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir-te el millor oli d’oliva verge extra (oove) ecològic de la nostra terra.

Tot comença al camp

Els nostres cultius estan situats en una zona privilegiada, als peus de la serralada Prelitoral, amb el Montmell a l’esquerra – el cim més alt del Baix Penedès – i unes vistes immillorables cap al mar.

Les condicions d’aquest paratge fan de l’oli de Torclum un producte molt especial. Una gran terra, la baixa pluviometria i un clima suau permeten fer una collita molt primerenca que comença cap a finals d’octubre.

El resultat és un oli afruitat excel·lent amb una tonalitat totalment verdosa.

CULTIUS D’OLIVERES PROPIS

El nostre oli d’oliva s’elabora exclusivament amb els fruits de les nostres pròpies oliveres, fet que ens permet controlar el producte des de l’origen.

Camp d'oliveres

Producció amb criteris ecològics

Cuidem les nostres oliveres amb molta cura, seguint els principis de l’agricultura ecològica i reduint al mínim els processos mecanitzats.

olives

De l’olivera a casa teva

Creiem en l’agricultura de proximitat. Per això el nostre oli no recorre grans distàncies: va directament de la nostra finca fins a la teva taula.

Premsat

Realitzem un premsat en fred de manera artesanal per extreure el millor oli d’oliva verge extra. Després el decantem i filtrem per eliminar les impureses del líquid.

Embotellat

Realitzem l’embotellat de l’oli d’oliva verge extra (oove) a les nostres pròpies instal·lacions, amb els diferents formats de Torclum: ampolla, llauna o Bag in Box.

Venda

Distribuïm el nostre oli d’oliva verge extra directament al consumidor, mitjançant la nostra botiga en línia, per eliminar intermediaris innecessaris.