Torclum Oli d’Oliva estarem presents a la fira gastronòmica Sabor Salou, que se celebra del 5 al 7 de maig al Passeig Jaume I de Salou. Està concebuda per donar a conèixer l’oferta de restauració del municipi i els productes gastronòmics de qualitat del territori.

Al nostre estand podreu tastar: Trufa dolça de pa amb oli i xocolata, Trufa salada de bacallà farcida oli d’oliva Torclum i arrebossada amb pols de salsa de romesco (Restaurant Vell Papiol), olives Boqueria i alguna cosa més… I dissabte a les 20:00 hores fem un tast d’oli amb copa de cava al finalitzar. Hi haurà una degustació sorpresa.

L’accés a Sabor Salou és lliure i per a tots els públics. Per poder degustar les diverses propostes gastronòmiques, s’han d’adquirir “packs de degustació” (5€) – que es canvien als estands de la fira pels diferents plats i begudes. Els packs degustació estan formats per 3 “Salouets” (monedes Sabor Salou) i una copa de vidre que els visitants es poden endur com a record i que durant la fira els serveix per fer les degustacions. El valor de cada degustació el marca cada establiment. Habitualment, és el valor d’un “Salouet” -una moneda- per degustació. Els “tallers gratuïts” complementen l’oferta de Sabor Salou.

La primera edició de Sabor Salou va generar més de 15.000 degustacions i va rebre més de 17.000 visitants. L’última edició (2016) va oferir més 25.000 degustacions a més de 30.000 visitants, amb un total de 35 expositors consolidant-se com un esdeveniment gastronòmic de referència al nostre territori. Els visitants provenen de poblacions veïnes de la Costa Daurada i al Camp de Tarragona, així mateix hi ha un important volum de visitants d’Aragó, Navarra i País Basc que tenen segones residències en aquesta zona.

 

G5141148841115
G5141282341115

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *