El proper dimecres dia 23 de desembre, en un acte digital, l’empresa bisbalenca donarà els diners recaptats gràcies a la solidaritat de tots els qui han triat Ona aquest 2020.

Ona és l’edició especial de l’oli d’oliva verge extra Torclum, creada amb una finalitat solidària: recaptar fons per investigar la microtia. En Jordi i l’Ester de Torclum van decidir  crear Ona, la seva ampolla solidària ja que la seva filla està afectada per aquesta malformació.

Aquest 2020 han estat 1000€ els recaptats gràcies a aquest producte i serviran per a la investigació de la microtia, concretament per poder diagnosticar-la abans del naixement o almenys, identificar el gen responsable d’aquesta malaltia. Una investigació que ajudarà gairebé a parts iguals a les persones afectades com les seves famílies.

La microtia és una malformació congènita de les orelles. Generalment només es produeix en una de les oïdes, tot i que pot donar-se en totes dues, i no es detecta fins al naixement. En els casos més lleus provoca que l’orella sigui més petita del normal; en els casos més greus el conducte auditiu no existeix o no s’ha desenvolupat bé i s’ha de reconstruir quirúrgicament.

Ampolla Ona Torclum

L’empresa de la Bisbal del Penedès farà entrega a l’AME – Asociación Microtia España. el pròxim 23 de desembre a les 12 h a través d’un petit acte a través del seu canal d’Instagram en directe. Un gest que esperen que serveixi també per fer arribar a més persones la tasca d’aquesta associació i la realitat d’aquesta malaltia.

Si voleu saber més sobre la microtia i l’Ona podeu llegir el nostre post “Ona: un regal per als sentits” al nostre blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X