Creació d’una setrillera de disseny per al restaurant Lo Mam

A Torclum som productors d’oli d’oliva verge i estem totalment enamorats del nostre producte. Per tant, a més d’esforçar-nos per produir el millor oli d’oliva del Penedès, també volem que el consumidor el pugui degustar en el marc d’una experiència per a tots els sentits.

Per aquest motiu quan en Jordi Guillem, el xef del restaurant Lo Mam, ens va explicar que volia una setrillera especial per les seves taules del seu nou establiment, ens vam posar a treballar de seguida.

El restaurant Lo Mam està situat a les instal·lacions de l’espectacular complex Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa, tot un referent de l’hoteleria a la Costa Daurada. La seva cuina aposta pels productes mediterranis de proximitat i l’oli d’oliva verge hi té un gran pes que la nostra setrillera hauria de posar de manifest, tot respectant també la funcionalitat i la higiene.

Imatge Article setrillera per restaurant Lo Mam

Per tirar endavant aquest projecte, vam contactar amb la prestigiosa ceramista Camila Pérez Salvà, a qui encarregarem el disseny de la nova setrillera. Després d’algunes reunions i d’un intens procés d’investigació i creativitat, ens va proposar un original concepte d’àmfora-dòlia.

Les àmfores (més allargades i de coll estret) i les dòlies (rodones i amb un ample broc circular) són dos recipients usats des de l’antiguitat per emmagatzemar i transportar l’oli al Mediterrani.

La nostra setrillera consisteix en un plat que conté tres recipients inspirats en aquests dos estris tradicionals, a l’interior dels quals el client hi trobarà les tres varietats d’oli d’oliva verge que són autòctones del Penedés: Arbequina, Menya i Arbosana.

Llaunetes olis Torclum

Cada recipient té un color per permetre diferenciar el tipus d’oli d’oliva verge que conté. Tradició i modernitat es donen la mà per portar l’oli d’oliva verge de Torclum a les taules del restaurant Lo Mam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X