Aquest diumenge els nostres camps es van omplir d’energia gràcies a l’E·BIKE PENEDÈS! Un esdeveniment que va combinar la passió per la bicicleta, gastronomia i el Baix Penedès. E·Bike Tours van organitzar una fantàstica ruta que va permetre conèixer la nostra comarca i amb els seus OOVE, vins i caves.

Un esdeveniment en el qual diferents institucions i empreses de la zona vam voler participar com l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, Ajuntament Sant Jaume dels Domenys, Ajuntament de Cunit, Terra i Taula, Avgvstvs Forvm, Cal Badejo, L’Obrador d’Oriol Rossell, e-Lowing, Ebroh, El Bandarra, KTK Shirts, Patates Piqué i l’Hotel Adia Cunit.

Torclum vam col·laborar organitzant un bon esmorzar de pagès als nostres camps per agafar forces i poder seguir pedalant fins a Cunit. Des de ben aviat vam preparar les brases per poder oferir un bon esmorzar d’entrepans de botifarra, vins del Celler Domenys, aigua, refrescos i cafè per tots els i les ciclistes.

Tot a punt

ebike
ebike
ebike

Treball en equip

ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike

De regal tots i cada un d’ells van rebre 3 minis d’OOVE Torclum i un codi de descompte que podran utilitzar a la nostra botiga online!⁣ A més, qui van voler comprar in situ els hi vam facilitar portant-los les seves comandes a Cunit per poder emportar-se-les a casa en tornar.

Arriben els participants

ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike
ebike

Des de Torclum volem donar les gràcies a l’organització i els participants haver omplert els nostres camps de vida aquest diumenge. Així com agrair a la nostra família, a La Bisbal del Penedès i a Canal Calafell per la seva ajuda incansable que va fer possible que aquest esmorzar sortís perfecte!

ebike
ebike

Articles que et poden interessar

Descobreix els nostres productes a la nostra botiga online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *