Scroll Top
Torclum participa un any més als Maridatges Musicals Pau Casals 2019 amb el col.lectiu Terra i Taula

Els dies 30 de juliol i 1 d’agost ha tingut lloc una nova edició dels Maridatges Musicals Pau Casals 2019, organitzada pel Museu Pau Casals amb la col·laboració del col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès.

Enguany, les degustacions d’aquest esdeveniment són dels xefs dels restaurants Petit Bistró, Vell Papiol, Ull de Llebre, Lo Mam i l’Obrador, maridades amb vins i caves dels cellers del Baix Penedès. Aquestes degustacions, que es combinen amb interpretacions musicals de diferents gèneres, inclouen també altres productes del Baix Penedès com l’oli d’oliva verge extra Torclum.

Parlem amb els fundadors de Torclum, Jordi Pascual Solé i Ester Andreu Montoya, per conèixer millor aquesta iniciativa.

Maridatges musicals Pau Casals 2019

Quant fa que participeu en els maridatges musicals que organitza el Museu Pau Casals?

Participem en els Maridatges Musicals Pau Casals 2019 amb el col·lectiu Terra i Taula deu fer uns 5 anys més o menys. S’han convertit en una cita imprescindible de l’estiu que atreu molts visitants que volen gaudir d’aquesta unió de música i gastronomia.

Què representa per a vosaltres aquesta iniciativa?

A banda de donar suport a una iniciativa cultural i gastronòmica de gran projecció, a nosaltres ens ofereix l’oportunitat de promocionar i donar a conèixer els productes de Torclum a molta gent de la comarca i vinguda de fora.

I quina millor manera que fer-ho amb les degustacions que organitza el col·lectiu Terra i Taula al Museu Pau Casals, un lloc emblemàtic i al costat del mar que és un escenari immillorable!

Maridatges-musicals-Pau-Casals

Com us sentiu quan veieu el vostre oli present en les propostes que presenten els xefs del col·lectiu Terra i Taula?

Ens sentim molt orgullosos de formar part d’aquest col·lectiu perquè des de l’inici hem aconseguit que sigui com una gran família on tots ens ajudem: restauradors, productors… I veure el nostre oli als plats d’aquests grans cuiners és tot un privilegi, perquè es tracta de preparacions originals de la més alta qualitat gastronòmica.

Com heu vist l’evolució d’aquest esdeveniment amb el pas dels anys?

La repercussió d’aquest acte cada any se supera! Enguany està previst que es serveixin unes 120-130 degustacions en cada jornada. Això es un gran èxit i ha convertit els Maridatges Musicals Pau Casals en un element d’atracció de turisme de qualitat.

Com valoreu la resposta del públic que any rere any assisteix a aquest esdeveniment?

La gent surt molt contenta, ens feliciten i hi ha molta gent que repeteix l’any següent. Creiem que l’entorn acompanya molt, però la clau està en la combinació de la música amb la gastronomia, que ofereix una experiència sensorial integral i inoblidable.

Quines sensacions us queden de l’edició d’enguany?

Esperem haver fet gaudir a tothom que hi participa amb els productes de la nostra terra que elaborem amb tanta estima i respecte. És el nostre principal objectiu. Oferir a tothom que ho vulgui la possibilitat de conèixer millor la producció del nostre territori amb els millors olis, vins i caves de la comarca de la mà dels xefs del col·lectiu Terra i Taula.

En el vostre packaging hi ha una oliva que representa Pau Casals, perquè ho vàreu fer?

Pau Casals és un símbol universal i a la vegada un dels més grans ambaixadors de la nostra terra. A Torclum hem volgut fer-li un petit homenatge en els envasos del nostre oli d’oliva verge extra mitjançant aquest detall simpàtic que vol representar el profund arrelament a la nostra terra d’un geni que va ser capaç de traspassar totes les fronteres.

Oliva-Pau-Casals
Maridatges musicals Pau Casals 2019

Deixa un comentari